TRANSPARANTIE

Aangezien ik houd van transparantie en ik overtuigd ben van mijn bijdrage aan jouw welzijn, zie je mijn naam terug in de bedrijfsnaam; Liane Dortmans re-integratie & casemanagement. Opgegroeid in Asten, gewoond in Eindhoven en Waalre. 10 jaar gewerkt als logopediste en 20 jaar als loopbaanbegeleider.

TRANSPARANTIE

Aangezien ik houd van transparantie en ik overtuigd ben van mijn bijdrage aan jouw welzijn, zie je mijn naam terug in de bedrijfsnaam; Liane Dortmans re-integratie & casemanagement. Opgegroeid in Asten (1971), gewoond in Eindhoven en Waalre. 10 jaar gewerkt als logopediste en 14 jaar als loopbaanbegeleider.

ARBEID
COACHING

ARBEIDSSPECIALIST

Als arbeidsspecialist heb ik 20 jaar succesvol trajecten uitgevoerd voor het UWV en voor particuliere bedrijven. Het viel mij op dat mensen zich vooral lieten leiden door interne factoren, ziektes en belemmeringen. Ik bleef zoeken naar wat ík kon toevoegen, om mensen het beste uit zichzelf te laten halen.

Werkzaamheden als arbeidsspecialist en als hypnotherapeut bestaan naast elkaar en lopen desgewenst in elkaar over. Het laatste jaar heb ik prachtige veranderingen in mogen zetten bij veel verschillende mensen.

Wat jouw doel ook is, werk, gezondheid of andere verbeteringen; Jij bent welkom!